Miro Šmajda: Módní policie #1

V rámci Cibula festu, který proběhl 15.7. 2011 ve slovenském Holíči, vystoupil zpěvák Miro Šmajda… JAKO URVANÝ ZE ŘETĚZU!

Ne nadarmo pro všechny svatý a všemi uznávaný Kazma Kazmitch v jedné ze svých drbnutých relací One Man Show hovoril, že Miroslav Šmajda "vyzerá ako čistý žobrák". Pravdu měl ten chlapec… A za to ho uznávám!

Ale přejděme k jádru věci. Najděme, kde se stal ERROR…

Vypadá to, že tentokrát nebude problém v tom, že by snad Miro dostal do šatny příliš malé zrcadlo (v takovém případě by totiž s největší pravděpodobností sbalil svou kosmetickou taštičku, hodil kytaru na ramena a pokračoval dál v krasojízdě po zemi česko-slovenské), nýbrž ve štvané zvěři, která tento koncert navštívila.

Z trička, které mělo původně délku až po zpěvákova mužná kolena zbyl po náletu náruživých fanynek pouze kousek čehosi, co si při zavření obou očí a úst (ono těch pár centimetrů odhalené kůže dělá své i s takovým drsňákem jako jsem já :-D ) dovolím dále nazývat "letní tílko". Dovolím si zde také použít slova našich babiček, které by tento model z dílny "Urvi_Co_Se_Da" nazvaly jako hulvátský, nezapošitý, o náchylnosti na nastydnutí vaječníků ani nemluvě! … OK, pardon… Miro Šmajda se vlastně mění na ženu pouze v noci :)

Je čas aby si na své přišli i dolňáci. Kožený pásek je v pořádku, ale Miro… nečteš Top dívku abys věděl, že bokovky už dávno nejsou v kurzu? Kromě toho, slovo "PÁ-SEK" se tak jmenuje proto, aby se nacházel v PA-SE a ne na ….. no to je jedno, pojďme dál :-)

Čo by som vypichol, je v každém případě materiál kalhot. Ne že bych někdy měla příležitost si je omakat, ale tmavá džínovina vždy byla, je a zůstane KŮŮŮL. Takže - palec nahoru! ;-)

Celý outfit působí letním (ano, byl červenec), vzdušným dojmem a celkovému sladění do černé barvy, včetně doplňků, můžeme v případě tohoto nenahraditelného rockera jedině zatleskat.

A na závěr je tu jedna žádost na vás, to nezkrotné zverstvo, které teď spí s kusy výše popisovaného tílka pod polštářem: zaměřte se na příštích akcích na focení celé postavy a ne jen té blonďaté kebule, ačkoli je krásná a vždy pečlivě načesaná. Nemám pak z čeho vybírat fotografie, které lze "svlékat", hodnotit a drbat. Předem děkuji.

Nyní sundávám Mirovi zatykačská pouta a jdu o dům dál. Ale zase se vrátím a to už… ČOSKORO! ;-D

Outfit hodnotila stylistka Domi
Zdroj:
(mirosmajda.sk/fanklub)

Komentáře