Miro Šmajda: Módní policie #4

Servus vám všem, koho ještě neomrzelo číst mé vždy vychytané a špicové módní postřehy pro Miroslav Smajda s.r.o.
Kauza tohoto dílu: bílá košile!

Odpíchněme to ale zlehka. Taky jste si všimli, že Miro Šmajda má bílou barvu celkem v oblibě? A že mu i velmi sluší?

Pokud ne, pokusím se vám to dokázat v několika následujících minutách, které stále ještě věnujete čtení této kokotiny. Předem upozorňuji, že na komentáře typu "aLe MiRušKovi sLuší VšeChNo, mUcQ <3" nebude brán žádný zřetel. Pokud se dožiju dne, kdy na stage vstoupí v růžových květovaných šatech s vlečkou, zelených gumákách s modrými puntíky a kolenem na hlavě, teprve poté nechť se rozjede vášnivá debata o tom, že mu sluší opravdu vše.

Nyní se vraťme k outfitu tvořenému bílou košilí a černou kravatou, kterými se zpěvák rozhodl rozvášnit davy minulý týden na koncertě v Lukově u Zlína. Upřímně řečeno, mě osobně ještě dřív než košile vypraná v Perwollu zaujalo zářivě bílé oční bělmo a zuby. Tomu říkám skutečná síla pohledu (a úsměvu)… ale zpět k módě.

To, že málokterý chlap si v dnešní době dokáže elegantně uvázat kravatu, není žádným tajemstvím. A to, že to nedokáže téměř žádná žena, už vůbec ne :-D Na bílé košili tak ale až příliš výrazně působí jako smotek čehosi, co po vytvoření jednoho podivného uzlu má zřejmě budit dojem zmiňované pánské kravaty. Takže se nabízejí dvě řešení, Miro: buď si domluv hodiny doučování u svého otce, a nebo nos místo kravaty motýlka.

:-D

Foto číslo dvě nabízí stejnou košili, dokonce rozepnutou ( ! ) a opět s kravatou hulvátsky uvázanou. Velice působivý outfit, který si nedovolím rozdrbať jen díky obvazu, který ladí do barvy jako velice stylový doplněk.

Třetí foto působí letním, uvolněným a zajisté i pohodlným dojmem. Oproti předchozím dvěma stylingům je tento nejméně vyumělkovaný a nejvíce přirozený. Dokonce i účes alá "vstaň a jdi" se báječně hodí. A nebo jen v ten osudný den v Bratislavě zrovna nešla elektřina, takže nebylo kam zapojit žehličku na vlasy :-)

Co mě ovšem v případě této košile ohromuje nejvíc je fakt, že bílá zůstává bílá, barvy nešednou… Možná si ji tak koupil, možná je to Woolite…
Outfit hodnotila stylistka Domi
Zdroj:
(mirosmajda.sk/fanklub)

Komentáře