Rozhovor: Miro Šmajda

O tomhle klukovi se slyší víc než o Chodúrovi, jaký je jeho názor na to že skončil druhý, chtěl by opustit kapelu? Čtěte dál a to všechno se dozvíte.

Co máš na své práci nejraději?
Na svojej praci mam najradsej to prelinanie a vymienanie mnozstva roznych energii, ktore su sucastou vsetkych cinnosti, tykajucich sa mojho zamestnania a takisto mojho hobby.

Poznávají tě lidé na ulicích?
Ano, 99% ano, kedze je velmi tazke skryt moje vlasy ale … ciapka, kapucna a brile su skvelym riesenim, ak chcem byt aspon trosku inkognito.

Skládáš teď nějakou novou skladbu?
Skladam ich momentalne velmi vela.

Vadí ti že jsi v SuperStar nebyl první?
Minule som tak rozmyslal, ze preco sa ma kazdy pyta na miesto c.1 , a nie napr… " nemrzi ta, ze si neskoncil 4-ty? " … umiestnenie je iba statistika, ktora odzrkadluje nejaky stav v danom obdobi, no nemusi platit v buducnosti, preto absolutne umiestnenie neriesim, podstatna je praca potom - a ja som v aktualnom obdobi velmi spokojny.

Co plánuješ na příští měsíce?
Na najblizsie mesiace planujem … pracovat na novej doske, pripravit vyborny program na nasledujucu sezonu, rozdavat radost fanusikom a uzivat si rock n roll so skvelymi chalanmi z mojej kapely.

Přemýšlíš o tom že by si nechal kapely a vydal se na solovou dráhu?
Ani nahodou … v aktualnej zostave kapely je podla mna skvely priatelsky, tymovy, muzikantsky a profesionalny duch, takze nemam vobec dovod posobit solovo … a hlavne ked vsetko funguje uplne skvelo.

Dakujem krasne, s pozdravom MS
Zdroj:
(fajnslecny.blog.cz)

Komentáře