Šmajda přistižen: Líbačka s kytaristou na pódiu!

Buď má Miro Šmajda (22) chaos ve svém milostném životě, nebo fotka, která se nám dostala do rukou, lže.

O sexuální orientaci Miroslava Šmajdy se vedou spekulace od chvíle, kdy postoupil do top dvanáctky nejlepších zpěváků první série Česko-slovenské SuperStar.

Rád se líčil a proti jiným zpěvákům používal nejen make-up, ale i tužku na oči, řasenku, zdravíčka, lesk na rty a oční stíny. (Nemluvě o jeho hodinovém vysedávání u kadeřníka a spotřebované lahvičce laku na vlasy na den.)

Rocker se ale vždy všem těmto řečem razantně bránil, a aby dokázal, že mluví pravdu, vždy se rád obklopoval houfem půvabných slečen.

Není tajemstvím, že na něj kdysi měla velký zálusk dnes už zapadlá hvězdička Dominika Stará (17), kterou však odmítl.

Nedávno své city k Mirovi odhalila také Markéta Konvičková (17), která počítala s tím, že se jí Šmajda ujme a udělá z ní svoji oficiální přítelkyni. Rovněž ona se ale spletla.

Blonďatý ďábel je už bůhvíkolik let sám a nehodlá na tom nic měnit. Přestože médiím říká opak. "Jsem měsíc po rozchodu, takže teď jsem sám," řekl nám v pondělí Miro, přičemž fotku své ex nikdy nikomu neukázal. Těžko mu tedy můžeme věřit.

Čemu se už ale uvěřit dá, je fotografie Šmajdy z festivalu Sázavafest. Všímavá fanynka, která nám ji poslala do redakce, tvrdí, že se na ní zpěvák líbá se svým kytaristou Adamem Noškou a obrázek toho má být důkazem.

Miro si ale podle očekávní stojí za tím, že je to hloupost. "Ježíši, tak jo, napište, že jsme homosexuální, že jsme se tam s Adamem líbali. Ano, jsme gayové. Mně je to fakt jedno," reagoval rezignovaně Šmajda, který na vysvětlenou dodal, že prý svému kytaristovi jen něco špital do ucha.

"Vím, o jakou situaci jde. Šeptal jsem mu, že zahrajeme jeden part od AC/DC, trvalo to asi tři vteřiny. Věřím, že to z nějakého úhlu mohlo vypadat jako líbání," připustil.


Zdroj:
(superspy.cz)

Komentáře