Ohlédnutí za Létem plným hvězd!

Výstava Léto plné hvězd, jejímž partnerem se již podruhé stal i Musicalnet, skončila. Byl to dlouhý dvouměsíční maratón, plný nejen krásných hraček pro děti, ale i plný koncertů a pořadů pro dospělé diváky.
Letos jich byl úctyhodný počet - jedenáct! Pojďme se tedy za celou akcí společně ohlédnout a vše si zrekapitulovat. V závěru článku jsme vám připravili rozhovor s jednou z autorek výstavy a duší celého projektu - Olgou Černohorskou.

Další posluchačskou lahůdkou se stal ve čtvrtek 4. srpna recitál zpěváka Mira Šmajdy s názvem "Čo sa týka lásky". Sjely se na něj fanynky z celé republiky a prostory výstavy zaplnily do posledního místečka. Předtuchu výjimečného kulturního zážitku dokreslovalo speciální zatemnění oken a barevného nasvícení celého prostoru. A Miro skutečně nezklamal! Diváci si mohli Mirovy autorské písně poslechnout v komorním provedení (klávesy a saxofon), které dojímalo a bralo dech. Příjemným osvěžením byl i delší rozhovor, ve kterém Olga Černohorská Mira pořádně vyzpovídala a u kterého se diváci opravdu pobavili a zasmáli. Závěrečná autogramiáda po koncertě a focení nebraly konce.
Celý článek k přečtení ZDE
Zdroj:
(www.musicalnet.cz)

Komentáře