Účast Mira Šmajdy v Baku je velmi pravděpodobná!

Nejistota ohledně slovenského reprezentanta začíná pomalu dostávat jasnější obrysy. Podle našich informací z týmu kolem letošní účasti Slováků na Eurovizi by se skutečně měla v následujících dnech potvrdit původní zpráva, že zemi bude na soutěži v Baku zastupovat Miro Šmajda.
Do Baku by měl nakonec skutečně odjet Miro Šmajda se svojí kapelou

Šmajdu slovenský vysílatel představil jako svého zástupce v listopadu loňského roku, přičemž o několik dní později byla tato zpráva managementem zpěváka a i zástupci stanice STV popřena. Důvodem byl údajný neúspěch při vzájemném dojednávání podmínek.

Ačkoliv nemůžeme tušit, co se dělo při debatách za zavřenými dveřmi, k dohodě mezi oběma stranami nakonec mělo dojít. Nyní se čeká na druhé oficiální stanovisko vysílatele, které by mělo obsahovat informaci o účasti Mira Šmajdy a jeho skupiny pod názvem My.Ro.

Čekání na potvrzení zprávy prodlužuje fakt, že se v současné době pracuje na promu a image, se kterými chce Slovensko Evropu oslovit. Například oficiální webové stránky Mira Šmajdy www.mirosmajda.sk jsou v současné době v rekonstrukci a pravděpodobně s jejich spuštěním bude do světa vyslána informace o jeho účasti. Server by se totiž měl po následující měsíce přizpůsobit hlavně jeho reprezentaci na soutěži, se kterou souvisí i anglická verze webu. Pozastavena je i zpěvákova aktivita na Facebooku.

Miro by měl navíc svoji eurovizní píseň natáčet v zahraničí a navštívit co nejvíce promo eventů. Jestli se ovšem nakonec tato informace definitivně potvrdí, ukáží až následující dny a týdny.

Zdroj:
(escportal.cz)

Komentáře