Slovenský reprezentant poprvé vystoupí tuto neděli!

Miro Šmajda alias Max Jason Mai se konečně dočkal. Se svou soutěžní písní pro Eurovision Song Contest se poprvé ukáže na televizních obrazovkách již tuto neděli v rámci benefičního koncertu Vietor do plachiet. Zároveň byly prozrazeny i informace o jeho promo tour a přípravách na prezentaci v Baku.

Po skandálu se zrušeným vystoupením během slavnostního ceremoniálu předávání televizních cen OTO 2011 se slovenský reprezentant Max Jason Mai konečně dočkal. Svoji soutěžní skladbu "Don't Close Your Eyes" poprvé představí naživo před kamerami v neděli 1. dubna. Zpěvák vystoupí v rámci benefičního koncertu Nadačního fondu Plaváček, který odvysílá v přímém přenosu první program Slovenské televize. Show s názvem Vietor do plachiet startuje ve 20:10.

Kromě naplánované televizní prezentace se částečně zlepšila i situace ve slovenských rádiích. Podle oficiální profilu na Facebooku se píseň Maxe Jasona Maie pravidelně objevuje ve vysílání Rádia Slovensko a Rádia Slovakia International. Kromě toho slovenský zástupce stále častěji poskytuje rozhovory pro slovenská a zahraniční média a naplánované je i promo turné v Německu, Chorvatsku a Maltě.

Max prozradil bližší informace ohledně jeho pódiové show. Ta bude velmi energická a plná ohně. Na pyrotechnických efektech se pracuje již nyní a právě Slovensko by mohlo se svým vystoupením nejvhodněji využít letošního sloganu Eurovize, který zní 'Light Your Fire'.

Foto: Jan Varchola
Zdroj: escportal.cz

Komentáře