Trapas! Šmajdu nechtějí ani doma na Slovensku!

Slovenský zpěvák nedávno utekl do Ameriky, kde se schoval před celým světem, makal na sobě a teď se chce vrátit s plnou parádou. Pod jiným jménem a s vypracovaným tělem, jenže slovenská rádia o něj nemají zájem.
Miláček holčiček a stříbrný vítěz Česko Slovenské SuperStar nedávno zdrhnul za oceán, kde se po něm slehla zem a jeho fanoušci se báli, že si Miro něco udělá. Vážně, do redakce nám chodily vyděšené emaily, že Miro nejspíš už není naživu, protože napsal na svůj Facebook rozlučkový vzkaz.

Pravda byla taková, že Miro se opravdu rozloučil jako Miro Šmajda a vrátil se jako nabušený Max Jason Mai, který bude válcovat slovenské hitparády a dobude Eurovizi.

Jeho účast v letošní mezinárodní soutěži zpěváků a kapel není dána tím, že by jej Slovensko vyslalo jako národní poklad, ale Šmajda si svou účast na ní zaplatil. Problém je, že jeho soutěžní písničku nechtějí hrát ani slovenská rádia.

Hudební dramaturgové tvrdí, že není vhodná do předvybraného playlistu skladeb, a navíc v rádiích hrají jen to, co se posluchačům líbí, a ne, co si usmyslí kdejaký Šmajda.

Miro, tedy vlastně Max Jason Mai, sice tvrdí, že mu to vůbec nevadí, protože nemá zájem doma uspět a rád by prorazil mezinárodně. Ale ono to asi něco znamená, když vás nikde nechtějí hrát.

Foto: Peter Uhrin
Zdroj: superspy.cz

Komentáře