Podpoří Maxe na Eurovizi právě Maďaři?

Max Jason Mai začíná osobně poznávat své rivaly, se kterými bude soupeřit o přízeň celé Evropy už o měsíc v ázerbájdžánském Baku. Maďarská kapela Compact Disco zavítala na Slovensko v rámci svého promo turné po zemích V4.
Přivítat své konkurenty na Eurovizi přišel i náš Max, jehož hudba se maďarské electropopové skupině velmi líbí a sami si vyžádali setkání, na kterém by si mohli s muzikanty okolo Maxe i "zadžemovať".

Jak se dá udržet napětí a konkurenční boj před Eurovizí, když dva velcí rivalové spolu přátelsky džamují?
"To je jako kdybyste srovnávali konkurenční boj, kdyby spolu džemovali Depeche Mode a Metallica," vysvětluje Max.

Maďarská kapela jde do boje se skladbou 'Sound Of Our Hearts' má však s naším rockovým interpretem něco společného. Jsou bohužel ve stejné pozici, protože ani je spontáně nepodporuje domácí publikum.
"Možná by bylo vtipné, kdybychom si navzájem alespoň vyměnili body a Slováky by v hlasování podpořili Maďaři a opačně," uvažuje s úsměvem MJM.

Jak doplňuje, že vzájemné hlasování spřátelených zemí na Eurovizi vždy znevýhodňuje ty, kteří nemají dohodnuté společné postupy. "Mám ve svém semifinálovém kole příliš mnoho zemí z bývalého Sovětského svazu a z Balkánu, které se nikdy neštítili tzv. křížového hlasování, takže to bude velmi náročné."

Sympatická kapela z jihu má i jiné přednosti, na které by Max rád poukázal a možná se i inspiroval.
"Jak u nás v kapele říkáme, kluci dokonale "zecvičili " image. A mají perfektní maďarštinu!" Žertuje na závěr.

Více o zpěvákovi najdete na Facebook.com/maxjasonmai.

Foto: Juraj Dozsa
Zdroj: (aktualne.atlas.sk)

Komentáře