Ostuda! Slováci nadávají na Šmajdu kvůli Eurovizi!

Miro Šmajda se ve čtvrtek jako Max Jason Mai účastnil semifinálového kola soutěže Eurovision, ale do hlavního klání nakonec nepostoupil. Navíc vyburcoval vášně u našich sousedů, kteří se Maxovi smějí do očí!
Max Jason Mai se ve čtvrtek účastnil semifinálového kola soutěže Euriovision, na kterou se tak dlouho připravoval a padly kvůli ní tisíce bobulí steroidů a jeden kadeřník.

Šmajda si vymyslel úplně novou imidž, nově si učesal vlasy, dokonce se i začal jinak líčit a nahonil si bicáky, aby připomínal americkou rockovou hvězdu a ne krasotinku z talentové soutěže Česko Slovenská SuperStar, jež navíc mluví něžnou a mazlivou slovenštinou.

Tohle všechno dělal proto, aby pokořil pěveckou Eurovision, která se letos konala v ázerbájdžánském městě Baku, takže chceme říct, že to celé dělal zbytečně.

Tak nějak si pořád myslíme, že země jako Ázerbájdžán vůbec neexistuje a celé je to nějaká boratovina, navíc silně pochybujeme i o existenci celé Eurovize, protože od té doby, co ji vyhrála kdysi ABBA a Céline Dion, z ní nevzešel jediný vítěz, jehož jméno by někdo znal.

Popularitu Eurovize zcela nečekaně správně odhadly i naše televize a celou písňovou bitvu vysílají někdy ve čtyři ráno, kdy jsou vzhůru jen prostitutky a pekaři, navíc ji dávají ze záznamu.

Ale protože Slovensko mělo své želízko v ohni, tamní diváci si nenechali Maxovo vystoupení ujít a na Facebooku a Twitteru okamžitě lítaly komentáře jak zmatené mouchy. A většina diváků byla zajedno - je úplně jedno, jestli je to Šmajda nebo Max Jason, co tam předvádí, je hrůza.

Navíc i slovenský tisk si všímá toho, že Max Jason spíš udělal dojem svým pekáčem buchet na břiše a novými očními linkami. Trochu nám to připomíná to pořekadlo, že vyleštěný kravín pořád smrdí jako kravín. Ne že bychom chtěli Maxe přirovnávat ke kravínu, ale převlek za jinou osobu zcela jistě nefungoval. Slováci mu to nežerou a ve smyšlené zemi nikoho neohromil.

Č L Á N E K.. B E R T E.. S.. R E Z E R V O U. ;-)
(Zdroj: superspy.cz)

Komentáře