Šmajda do finále Eurosongu nepostoupil! Podívejte se, jak zpíval!

Slovenský zpěvák Miro Šmajda, který v současnosti vystupuje pod jménem Max Jason Mai, nepostoupil do finále Eurovision Song Contest. Se skladbou Don't Close Your Eyes neoslovil smskující diváky a divačky ani odbornou porotu. Mladý rocker se představil v ázerbájdžánském Baku ve čtvrtek v druhém semifinále jako 15. v pořadí.
V konkurenci 17 zemí se mu však nepodařilo probojovat dál. Z neúspěchu zklamaný není, tento výsledek podle vlastních slov očekával.

Finále Eurovize se uskuteční už v sobotu. Změří si v něm síly zástupci 26 zemí - Itálie, Moldavska, Rumunska, Ruska, Španělska, Velké Británie, Albánie, Kypru, Francie, Řecka, Islandu, Ázerbájdžánu, Dánska, Německa, Maďarska, Irska, Litvy, Bosny a Hercegoviny, Srbska, Ukrajiny, Švédska, Makedonie, Norska, Estonska, Malty a Turecka.

Slovensko nezaznamenalo na Eurovizi úspěch ani v ostatních letech. Před rokem před branami finále zůstalo duo Twiins se skladbou I´m Still Alive, v roce 2010 Kristína Peláková s Horehroním a rok předtím Nela Pocisková a Kamil Mikulčík s písní Leť tmou.
» VIDEO NALEZNETE V CELÉM ČLÁNKU



Autor videa: kissman188
(Zdroj: www.pluska.sk)

Komentáře