Šmajda na Eurovizi úplně pohořel, kdo za to může?

Zpěvák Miroslav Šmajda, který vystupuje pod jménem Max Jason Mai, si od mezinárodní soutěže Eurovize hodně sliboval, ale když přišlo na lámání chleba, pohořel. Podle zveřejněných výsledků totiž skončil na posledním místě!
Šmajda pro Eurovizi obětoval vlastní jméno, zapracoval na své postavě a očekával jen a jen úspěch. "Upřímně si myslím, že Miro Šmajda by neměl šanci dostat se do finále Eurovize, Max Jason Mai šanci má," tvrdil nedávno.

"Věřím si a jsem přesvědčen, že projekt, který by měl být úspěšný, by neměl znít slovensky," vysvětloval těm, kteří se nad jeho novým jménem smáli. Zdá se však, že jakákoliv snaha byla zbytečná. Šmajda skončil v semifinále Eurovize na posledním 18. místě a přinesl z Baku dosud pro Slovensko nejhorší výsledek.

"Jeho kapela to nesla mnohem těžší než on," prozradil nám Roman Bomboš, který program pro veřejnoprávní televizi komentoval. "Prezident organizačního výboru byl Švéd. Tam byl takový lobbing, že kdybych chtěl vsadit, tak dám polovinu svého majetku na jejich zpěvačku," vysvětlil pro PLUS Jeden den Bomboš.

Fiasko na Eurosongu však slovenskéhoo reprezentanta ani veřejnoprávní televizi nevyvedlo z míry. "Drželi jsme mu palce a do budoucna mu přejeme vše dobré v kariéře," řekl nám mluvčí RTVS Richard Sümeghy.

(Zdroj: www.pluska.sk)

Komentáře