Max Jason Mai o Eurovizi: Vítězka zpívala na playback!

Slovenský zpěvák Max Jason Mai rázně odmítá klepy, že skončil na Eurovizi jako poslední.
"Je mi uprdele, že jsme reprezentovali za vlastní dva týdny. Spíš mě s...u věci jako to, že nám šlo o život kvůli něčí politice, teroristům a jiným úchylům," řekl slovenský zpěvák po Eurovizi.

Podle informací, které má přímo ze Slovenské televize je všechno jinak. Max poslední neskončil. Za ním se ocitlo mnoho dalších nepostupujících interpretů a bodově dokonce předstihl více slovenské muzikanty z předchozích ročníků soutěže.

"Chci dementovat všechny falešné dohady, které našeho interpreta posouvali v žebříčcích na poslední místa," říká vedoucí české delegace v Baku Jana Majorová.

Management slovenského zpěváka odmítá zprávy, že si zástupci Slovenska na soutěži užívali peníze televizních koncesionářů.

Parta kolem Maxe Jasona Maie si všechno financovala sama, protože několik dní před odjezdem na Eurovizi od projektu MJM odstoupil sponzor. "Max se nelekl, riskoval finanční zadlužení a šel do Baku. Je jen málo takových bláznů, kteří by se rozhodli vložit do mega projektu, jakým je i "prodaná" Eurovize, své vlastní peníze", píše se v prohlášení managementu zpěváka.

"Byl to totální rokenrol! Nikdo z nás tam nebyl na dovolené," uvedl Max Jason Mai o svém působení na Eurovizi a pokračoval:" Je mi u prdele, že jsme reprezentovali za vlastní dva týdny. Spíš mě s...u věci jako to, že nám šlo o život kvůli něčí politice, teroristům a jiným úchylům, kteří to měli namířeno do Crystal Hall. Šli jsme na hudební akci, a nějací ujové tam prý chtěli odpálit nálož."
» POKRAČOVÁNÍ V CELÉM ČLÁNKU


Image v takové soutěži stojí podle managementu ex-superstáristy na prvním místě. "Jen málo lidí ví, že vítězka Loreen šla na vystoupení na playback. Maxova kapela nám potvrdila, že ji slyšeli naživo v sluchátkách během generálky," uvádí se v prohlášení.

Slovenský zpěvák Miro Šmajda, který v současnosti vystupuje pod jménem Max Jason Mai, nepostoupil do finále Eurovision Song Contest. Se skladbou Don't Close Your Eyes neoslovil SMS-kující diváky a divačky ani odbornou porotu. Mladý rocker se představil v ázerbájdžánském Baku ve čtvrtek v druhém semifinále jako 15. v pořadí. V konkurenci 17 zemí se mu však nepodařilo probojovat dál.

Vítězkou Eurovision Song Contest, která se letos konala v ázerbájdžánské metropoli Baku, se stala švédská zpěvačka Loreen. Na 57. ročníku mezinárodní show triumfovala s písničkou Euphoria. "Miluji vás. Děkuji, že jste mi věřili," řekla rodačka ze Stockholmu. Osmadvacetiletá finalista švédské soutěže Idol dostala v sobotním finále 372 bodů. Za Loreen následovala formace Buranovskje Bábuški z Ruska a 40-letý zpěvák Željko Joksimović ze Srbska.

Neupravené prohlášení managementu Maxe Jasona Maie o Eurovizi ZDE.
Foto: Jan Varchola
(Zdroj: www.webnoviny.sk)

Komentáře