Gunčíková končí s popem, chce být jako Miro Šmajda!

Gábina Gunčíková vždycky tvrdila, že jejímu srdci je bližší tvrdší rock, a právě proto se dala na muzikály a zpívala sladkobolné cajdáky. Teď už ale opravdu bude dělat to, co chce, zhlédla se ve Šmajdovi a bude jako on!
Miro Šmajda totiž chce dobývat svět jako svalovec Max Jason Mai, který vypadl odněkud z neznámé zahraniční země a nemá nic společného ani s vlasy Bonnie Tyler, ani s tou imagí latentního gaye.

Začal na sobě pořádně makat, sehnal si producenty, kteří mu zajistili světový zvuk, a začal zpívat dost tvrdý rock, pochopitelně v angličtině, ale vůbec to tedy nezní blbě a náhodou nám se to docela i líbí.

Na Slovensku tedy už moc ne, protože ho pořád nehrají v rádiích, a je pravda, že neuspěl ani v Eurovizi a skončil tam snad až poslední, ale na Eurovizi naše dva státy pokaždé odjíždějí s nějakým krachem.

Podstatnější na tom je, že Šmajda se prostě nebojí dělat konzumně neoblíbenou tvrdou muziku a tím inspiroval i barbínu Gunčíkovou. Z ní by byla kvalitní rockerka, pokud by si našla slušného textaře, ale Gunčíková se dala na cestu muzikálů a líbivého popíčku a dost zazdila svou rockovou povahu, respektive hlas.

Teď je ale všechno jinak. Šmajda jí ukázal, že to jde, a Gábina úplně otočila a sama sebe se ptá, proč by měla být další popovou zpěvačkou v řadě? No, na to se měla zeptat hned po vyřazení z finále SuperStar, kdy od ní měl každý velká očekávání, jelikož mladé rockerky tu máme snad jen dvě. A Gábina zklamala, ale teď se konečně dočkáme. Lepší pozdě než nikdy.

(Zdroj: www.superspy.cz)

Komentáře