Miro Šmajda připravuje nové album!

Finalista první Česko Slovenské SuperStar Miro Šmajda rozhodně nekončí se svou pěveckou kariérou, právě naopak. V těchto dnech usilovně pracuje na svém druhém albu, který spatří světlo světa na začátku příštího roku.
Zpěvák Miro Šmajda se zúčastnil první série federální verze SuperStar v roce 2009. Tam skončil druhý za vítězem Martinem Chodúrem. V listopadu 2010 vydal své debutové album Čo sa týka lásky. Z něj pocházejí dva úspěšné singly Last Forever a Baby. Zúčastnil se taneční reality show Let 's Dance 4, kde byla jeho taneční partnerkou Katarína Štumpfová.

V roce 2011 vydal singl s názvem Loneliness a odstartoval turné Miro Šmajda Goodbye Tour 2011. V závěru roku nečekaně oznámil konec své pěvecké kariéry, čímž šokoval své fanoušky. Šlo však jen o marketingový tah, protože už v té době jednal s Rozhlasem a televizí Slovenska o účasti na Eurovizi 2012.

Oficiálně se stal reprezentantem Slovenska na písničkové soutěži Eurovision Song Contest v březnu 2012, přičemž představil své nové umělecké jméno Max Jason Mai. Slovensko v Ázerbájdžánu reprezentoval se skladbou Don't Close Your Eyes.

Nyní se vrací ke svému rodnému jménu Miro Šmajda a obnovuje svou kariéru v plném nasazení. Všechny novinky ze zákulisí příprav nového CD naleznete na oficiálních facebook stránkách www.mirosmajda.com.

Foto: www.mirosmajda.com
(Zdroj: www.superstar-2013.blogspot.sk)

Komentáře