ZAPOJTE SE: Narozeninové video pro Mira!

Neoficiální Fanclub Mira Šmajdy vyhlásil narozeninový projekt, během kterého můžete posílat svá blahopřání k Mirovým 24. narozeninám! Pokud patříte mezi jeho příznivce a fanoušky, tak neváhejte a zapojte se! :-)

Jak jistě většina z Vás ví, náš oblibený zpěvák Miro Šmajda již brzy oslaví své 24. narozeniny. Znamená to tedy dvě věci. První je ta, že už uplynuly téměř 3 roky od doby, kdy se do našeho povědomí Miro dostal pomocí pěvecké show ČeskoSlovenská SuperStar, druhá je ta, že bychom se pomalu měli rozmýšlet nad vhodným dárkem. Tento rok je to malinko těžší, jelikož se nekonají žádné koncerty, kde by se dárky mohly předat, navíc už tady většina věcí byla. A právě proto jsme se rozhodli uspořádat projekt, do kterého by se mohli zapojit všichni fanoušci, kteří budou mít chuť.

Jde o způsob, jakým přejí fanoušci svým idolům hlavně v cizině, u nás v Česku (ale ani na Slovensku) není moc populární. O důvod víc to udělat a být jako příznivci Mira Šmajdy prvními fanoušky v našich zemích, kteří tímto způsobem popřáli k narozeninám interpretovi účinkujícímu na CZ/SK hudební scéně! Vše je jednoduché. Jde pouze o to, nahrát video, ve kterém své blahopřání vyslovíte. Je úplně jedno, jestli to bude pouze klasické "Všechno nejlepší k narozeninám" s úsměvem, nebo přidáte nějáké delší přání. Pro ukázku si v celém článku můžete pustit videa tvořená fanoušky např. pro Lady GaGa, či Michaela Bublé. Výsledkem nemá být pouze předat Mirovi video, ve kterém bude spousta vašich videovzkazů. Jde hlavně o to, aby jste se Vy sami u natáčení videa bavili a vzali to s vtipem. Každý to může pobrat jinak. Někdo může např. na začátku videa zadrnkat na kytaru, další si může natupírovat vlasy, nebo si vzít černého kulicha. Je to jen na vás, čím více budete originální, tím líp pro vás.

» POKRAČOVÁNÍ V CELÉM ČLÁNKU


Své videa poté zašlete na email videonarozeniny@email.cz. Závěrem bychom vás chtěli požádat, abyste tento text šířili dál. Ať už prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích, či propagací na blogu. Ke konci videa bude sepsáno, kdo všechno se na videu a jeho propagaci podílel. Proto prosím na výše uvedený email směřujte také odkazy na vaše blogy, na kterých tuto myšlenku budete propagovat.

Inspirací Vám můžou být následující videa:

K videu samozřejmě potom do textu nezapomeňte připsat svá jména či přezdívky!
!!! UZÁVĚRKA JE 13.11.2012 !!! Konečný výsledek pak Mirovi předáme.

Předem děkujeme a těšíme se na vaše videa!! :-)))
Více informací na smajda-fan.blog.cz

Komentáře