Podpořte Mira Šmajdu v anketě OTO 2012!

V pondělí, 17.12. odstartovalo 1. kolo hlasování do slovenské ankety "Osobnosť televíznej obrazovky 2012" (OTO).

PRO MIRA ŠMAJDU HLASUJEME V KATEGORII "SPEVÁK"

1) Prostřednictvím anketních lístků zveřejněných v tištěných médiích. Podmínkou pro úspěšné hlasování a následné zařazení do slosování o hodnotné ceny, je správně vyplněný hlasovací lístek s uvedenými čtyřmi jmény/programy. Na hlasovacím lístku je zveřejněna adresa, na kterou se mají hlasovací lístky posílat.

2) Prostřednictvím internetu na stránce www.anketaoto.sk. Stránku spravuje vydavatelství Ringier. Na stránce je NUTNO vyplnit 4 jména intepretů ve VŠECH kategoriích, poté vyplnit formulář a odeslat.

1. KOLO
Hlasuje se od 17.12.2012 do 20.1. 2013 prostřednictvím kupónů zveřejněných v tisku (Život, NČ, NČ pro ženy, NC víkendová příloha, Eva) nebo na www.anketaoto.sk, také na www.cas.sk.

Jak hlasujete? Do každé z dvanácti kategorií napíšete jména čtyř vašich nejoblíbenějších osobností/programů (při výběru vám pomůže seznam zveřejněný v Životě č. 53 nebo na www.anketaoto.sk) Po skončení prvního kola se všechny doručené hlasy sčítají a prvních sedm osobností/programů, které od vás získali v jednotlivých kategoriích nejvíce hlasů, postoupí do druhého kola.

2. KOLO
Hlasuje se od 26.1.2013 do 17.2.2013 prostřednictvím kupónů zveřejněných v tisku - Život, NČ, NČ pro ženy, NČ víkendová příloha, nebo na www.anketaoto.sk. V každé kategorii najdete sedm jmen/programů, které postoupily do druhého kola hlasování. V každé kategorii si vyberete svého favorita, tedy jedno jméno/program a označíte stanoveným znakem. Každý divák, který se správným způsobem zapojí do hlasování, bude zařazen do slosování o hlavní cenu. Výherce se losuje předem, za přítomnosti notáře, a výsledek slosování se odvysílá v přímém přenosu.

Více informací o hlasování naleznete ZDE.
Děkuji Všem, kdo Mira podpoří! :)

Komentáře