"White-black dreams in white black future" zpívá v novince Miro Šmajda!

Slovenský zpěvák Miro Šmajda alias Max Jason Mai přichází s nadupanou rockovou vlaštovkou s názvem "White-Black".
Miro Šmajda je bezesporu jeden z nejvýraznějších talentů česko-slovenských hudebních soutěží, který vzešel z Česko-Slovenské SuperStar v roce 2009. Dnes dokonce uspěšnější než jeho "český soupeř" Martin Chodúr, posílá do světa opět novou muziku s velmi zajímavým videoklipem.

Nový singl "White Black" je první ozvěna nového alba, které dorazí ještě letos na jaře /prevděpodobně v únoru/, jedná se dokonce o jedinou anglicky-zpívanou píseň, kterou na albu najdete. Skladba s lehce punkovým nádechem není ale jediným úletem, který se na desce objeví, Miro se přenese i do úplně jiných hudebních poloh, než jste byli doposud zvyklí, "chceme ukázať, že hudba je stále hudba a nie je potrebné ju škatuľkovať," dodává Šmajda. Revoluční album s názvem "R-Evolution" bude obsahovat 12 nových písní včetně singlu "White-Black", který bude bonusovou skladbou alba, objeví se totiž především na albu projektu Poison Pen Projects, kteří jej vybrali za svůj první oficiální singl desky.

S novým albem přichází i nový Miro Šmajda, který se snaží po neúspěchu reprezentace Slovenska na Eurovizi na pseudonym Max Jason Mai hodně rychle zapomenout, alespoň prozatím na hudební trhu Česka a Slovenska.

Na videoklip "White Black" se můžete podívat ZDE.
Foto: www.mirosmajda.com
(Zdroj: hudebni.blog.cz)

Komentáře