Nový videoklip Mira Šmajdy / Maxe Jasona Maie!

Miro Šmajda v letošním roce reprezentoval Slovensko na Eurovision Song Contest v Baku pod svým mezinárodním jménem - Max Jason Mai. Po účasti v soutěži, na které se stal prozatím posledním reprezentantem Slovenska, nabízí světu svůj nový videoklip k bonusovému, pilotnímu tracku z chystaného alba.
Miro Šmajda, ve světě Eurovize známý jako Max Jason Mai chystá pro své fanoušky vydání nového alba. Na něm nalezneme i jedinou skladbu, která bude v angličtině. Ta se tak stává bonusovým trackem a Miro na ní spolupracoval s bandem Poison Pen Prjects.

Videoklip "White Black" byl natočen a vyroben ve spolupráci s Poison Pen Projects, kteří objevují nové pěvecké tváře a nazpívali pro ně songy ve zcela odlišném stylu.

Skladba "White Black" se stává nejen speciálním bonusem, ale také pilotním singlem z nového alba. A jak sám Miro novinku označil, jedná se punkový úlet!!!

I když byl videoklip již zveřejněn na videoserveru YouTube.com, televizní premiéra bude 14.01.2013 kolem 15:00 hod. na hudební stanici TV Óčko.
Na videoklip White-Black se můžete podívat ZDE.
(Zdroj: www.eurocontest.cz)

Komentáře