HOROR FILM zahájí své vysílání Posledním výkřikem!

Prvním filmem, který televize 14. února v 0:00 hod. odvysílá, je český horor Poslední výkřik, v němž si mimo jiné zahrála Iveta Bartošová či Miro Šmajda známý z reality show SuperStar.
Horor Film je především pro všechny ctitele a milovníky temného hororového žánru. Jedná se o první TV kanál zaměřený na horory v Čechách a na Slovensku, jejímž provozovatelem je Československá filmová společnost s.r.o. - provozovatel stanic CS film a CS mini. Vysílat budeme každý den, sedm dní v týdnu a to v čase, kdy už by děti měly rozhodně spát - od 00:00 do 05:00. Můžete se těšit na hororové filmy z celého světa i z krvavých vod domácích. Budeme vysílat jak nejnovější děsuplné filmy, tak i starší snímky od zakladatelů hororového žánru (Lucio Fulci, Roger Corman).

Startujícím filmem bude nový českým horor bratří Kučerů Poslední výkřik. Jedná se o jeden z prvních českých tzv. slashových hororů, ve stylu amerického kultovního hororu Vřískot, kdy ve městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Mladí tvůrci se do projektu pustili s chutí, a zaujme především obsazení snímku, ve kterém se představí Iveta Bartošová, Miro Šmajda, Dana Morávková a mnoho dalších ... Na zpíváni ale tentokrát nedojde!
(Zdroj: hororfilm.tv, mediamania.tyden.cz)

Komentáře