Miro Šmajda nazval album mirosmajda.com!

Zpěvák Miro Šmajda zveřejnil netradiční název svého nového alba. Nahrávka, která vyjde 28. února, se bude jmenovat "mirosmajda.com". Informoval o tom v neděli na své oficiální Facebook stránce. Právě na ni se dostanete, pokud do internetového prohlížeče zadáte název alba.
Miro Šmajda, který se zviditelnil v první Česko Slovenské SuperStar a loni pod jménem Max Jason Mai reprezentoval Slovensko na Eurovizi, kromě názvu svého druhého alba zveřejnil i téměř čtyřminutovou prezentaci, ve které znějí několikavteřinové ukázky skladeb z očekávané novinky. Skladby na ní Šmajda označil za "zhudebněnou poezii" a podle jeho slov překvapí fanoušky několika úlety do jiných poloh, než jsou u něho zvyklí.

Něco naznačuje již zmiňovaná prezentace s ukázkami, na níž mají fanoušci možnost "ochutnat" energické kousky s moderním rockovým zvukem jako Nostalgie, Odsúzení, Bez lásky žiť, Na, Na, Na, Dotyky, Requiem, ale i pomalejší sentimentální písně Príbeh tela a Moja Zem, nebo taneční úlet Bullshit*t. Nechybí ani punkově laděná anglická píseň White Black, ke které zpěvák už v lednu zveřejnil videoklip.
» POKRAČOVÁNÍ V CELÉM ČLÁNKU


Týden po vydání alba mirosmajda.com vyrazí 24-letý hudebník se svojí kapelou na turné. Většina zastávek je v České republice, kde má ještě z dob účinkování v SuperStar mimořádně oddaný fanklub. Ten ho podržel i po loňské tvrdé kritice od slovenské veřejnosti a médií.

Ve čtvrtek 7. března odstartuje turné v pražském Futurum Music Baru, v následujících dvou měsících vystoupí i v Brně, Ústí nad Labem, Plzni, Ostravě, Liberci a v dalších českých městech. Prvním slovenským koncertem bude 3. května vystoupení v bratislavském Randal Clubu, novinku představí živě i v Žilině (4.5.) a v Popradě (10.5.).

(Zdroj: www.radiotisovec.eu)

Komentáře