Miro Šmajda vydává příští týden nové album!

Slovenský reprezentant na Eurovizi 2012, Miro Šmajda, chystá na příští týden vydání svého druhého studiového alba. Novinka vstoupí do prodeje 28.02.2013 a nese název "mirosmajda.com". V rámci podpory nového alba vyrazí Miro na turné po českých a slovenských městech.

V roce 2012 reprezentoval Miro Šmajda Slovensko na Eurovision Song Contest, kde vystupoval jako Max Jason Mai. Ze soutěže si odvezl poslední místo v rámci svého semifinálového kola, čímž se tak stal prvním Slovákem na této nelichotivé příčce. Přesto stále platí pravidlo, že ode dna se dá nejlépe odrazit.

Miro se tak od pomyslného světového dna snaží odrazit alespoň ve svých domovinách - v Česku a na Slovensku. Příští týden spatří světlo světa jeho nové album "mirosmajda.com", které bude obsahovat deset písní. Na druhé studiové desce stříbrného superstaristy nalezneme jak rockové pecky, tak i balady, a po jednom kousku od punkové vypalovačky a jednom tanečním songu.

Desku "mirosmajda.com" si budete moci zakoupit za 249 Kč nebo 9,99 eur v kamenných i internetových obchodech.

Týden po vydání své nové desky se interpret vydá na promo-tour, která se bude jmenovat velmi originálně a příhodně "Mirosmajda.com Tour 2013". Během turné navštíví zpěvák 16 měst v Česku a na Slovensku. Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím sítě Ticketportal.cz za 189 Kč. Na koncertech bude možné zakoupit nové album.

(Zdroj: www.eurocontest.cz)

Komentáře