Užijte si opravdový rock 'n' roll 21. století!

Mladý, podle médií, kontroverzní či provokativní zpěvák, hudební skladatel a kytarista: Miro Šmajda, brázdí v těchto dnech Česko a Slovensko. Na velkém jarním turné. Představuje nové album "mirosmajda.com" s novou kapelou, a toto turné má jediný cíl: představit svou hudbu a dostat ji mezi, co nejvíce lidí.
Nedbajíc rád velkých i nepříliš velkých manažerů showbyznysu, jde si tvrdohlavě za svým cílem: rozdávat hudbu, kterou miluje, a to bez ohledu na fakt, zda to přinese nebo odnese peníze a slávu. Někdy je plný sál, jindy ne, ale Miro dále hraje, tvrdě trénuje zpěv i hru na kytaru a věří tomu, že když vloží do muziky i projevu všechnu svou sílu, energii a um, lidé to poznají a užijí si koncerty naplno. A snad na chvíli zapomenou na to, že není stále jen dobře.

Album bylo pokřtěno fanoušky na velkém koncertě v pražském klubu Futurum (7.3.) A podle atmosféry akce lze usuzovat, že dobré hudby, nabité energií, není nikdy dost!

Album s názvem "mirosmajda.com" vyšlo 28. února. Až na jednu píseň (White-Black) je albem autorským. Miro Šmajda songy složil, otextoval, nahrál drtivou většinu nástrojů, album si produkoval, a dokonce i fotku na cover si nafotil sám!

» POKRAČOVÁNÍ V CELÉM ČLÁNKU


Zcela jistě zaujme příznivce moderního rocku, metalu (či rockového popu nebo popového rocku - vyberte si :)), svým hutným a velmi progresivním soundem - takovým jsou vybaveny spíše nahrávky ze zámoří. A také nekonvenčními aranžmá, melodickými refrény a samozřejmě výraznými vokály. Takových je v naší zemi, a v této věkové kategorii, opravdu málo.

Najdete zde svižné rockové vypalovačky, stejně i nádherné balady, s vyzrálými texty. Ano, Miro Šmajda už není roztomilým "rozcuchaným Košičanem ze SuperStar," ale dospělým muzikantem a zpěvákem.

Nakonec, přesvědčit se můžete sami - nejlépe naživo. Na koncertech vás rozpumpuje. V Bratislavě už 3. května 2013 v Klubu Randal.

Úplný přehled koncertů najdete: http://www.facebook.com/mirosmajdaofficial/events a aktuality, týkající se akcí kolem Mira a jeho kapely, jsou pravidelně zveřejňovány na www.mirosmajda.com.

Schválně, jakými dalšími bláznivými účesy Miro návštěvníky koncertů ještě překvapí, a zda se budou média věnovat více jeho hlavě než hudbě ... ?

(Zdroj: www.lenprezeny.sk)

Komentáře