Miro Šmajda na Létě plném hvězd!

Léto plné hvězd je každoročně se opakující prodejní výstava ručně vyráběných textilních a dřevěných hraček, kapsářů a her nejen pro zdravotně postižené děti. Vystavují výtvarnice Olga Černohorská a Ivana Kárníková. Součástí letošního 18. ročníku bude opět i Miro Šmajda!
1. 8. čt v 18 hod. - Miro Šmajda s kapelou
Již čtvrtým rokem vystoupí na Létě plném hvězd slovenský zpěvák Miro Šmajda a jeho koncerty zde patřily k těm nejlepším a byly vždy beznadějně vyprodané. Na jaře 2013 vydal Miro své druhé CD "mirosmajda.com", a tak budete mít jedinečnou příležitost zažít jeho metalové songy v komornějším akustickém provedení. Miro Šmajda zraje nejen jako zpěvák, ale především jako autor hudby i textů, jeho rockové balady patří vždy k lahůdkám jeho koncertů u nás na výstavě. V letošním roce bude k dispozici opět klavír, takže se máte opravdu na co těšit! » Celý doprovodný program naleznete ZDE.
» REZERVACE VSTUPENEK V CELÉM ČLÁNKU


R E Z E R V A C E V S T U P E N E K - L É T OP L N ÉH V Ě Z D :

Dospělý 250,- Kč | Senior, dítě, držitel průkazu ZTP 125,- Kč
• 1. VARIANTA: Rezervace mailem na anahata.hracky@seznam.cz
Telefon v době 29. 6. - 22. 8. 2013: 724 305 737 (10 - 20 hod.)
(Je nutné si vstupenky vyzvednout nejpozději hodinu před začátkem pořadu!)

• 2. VARIANTA: V letošním roce výstavy Léto plné hvězd se možnost platby vstupenek rozšířila o platbu na účet, máte tedy možnost zaplatit si vstupenky předem a mít jistotu, že se na Vás dostane:
Platba na účet: 502020036/5500 | VS: 130801 Miro Šmajda
Více informací jak postupovat při platbě prostřednictvím bankovního účtu naleznete ZDE.

+ Součástí každé vstupenky je voucher na 10 % slevu do kavárny a cukrárny La Fantasia na Václavském nám. 56, Praha 1. Voucher na slevu do cukrárny obdržíte i při nákupu hraček na výstavě v hodnotě nad 250,- Kč.

Foto: © Michal Škvor, 2012
(Zdroj: www.anahata.cz)

Komentáře