Prostějovem zamávala "šmajdománie"!

Slováci to prostě umí pořádně roztočit! Po návštěvě slovenské popové princezny Kristiny zavítal do Prostějova finalista televizní talentové soutěže Česko - Slovenská SuperStar Miro Šmajda s kapelou a na náměstí T. G. Masaryka bylo zase pořádně živo!

Prostějovským náměstím se rozléhal ohlušující řev "šmajdochtivých" fanynek, ještě než se blonďatý chalan z Košic vůbec objevil na pódiu. Finalista televizní soutěže Česko-Slovenská SuperStar rozjel ve čtvrtek večer skvělýletní koncert, při němž se ve vzduchu ocitly ruce bezpočtu prostějovských fanoušků, fotoaparáty a dokonce i podprsenka, která doputovala až na pódium do rukou Mira Šmajdy, který si kořist zavěsil po zbytek vystoupení na mikrofon. "Mockrát děkuji prostějovským fanouškům za skvělé přijetí, moc si to s kapelou užíváme, to je prostě Morava!," ocenil vynikající atmosféru koncertu blond zpěvák, který za ohlušujícího jásotu publika prohodil, že by si kvůli tak vynikajícím fanouškům rád našel poblíž Prostějova menší dům. Na závěr hodinového koncertu, při kterém zazněly skladby z Mirova posledního alba mirosmajda.com i starší písně z vlastní produkce, čekala na jeho věrné příznivce autogramiáda, která se protáhla až do půlnoci.

"Mysleli jsme si, že je to takový ten frajírek, co jen háže vlasama, ale je vážně sympatický," potvrdila parta přátel Karel, Vojta, Kuba, Terezka, Markéta, Mája a Bája. "A má vážně hezký zadek," doplnila ženská část skupiny fanoušků, která využila možnosti se se slovenskou PopStar vyfotografovat. "Byla tu opravdu úžasná atmosféra a zdá se, že fanoušci byli spokojení. To je největší odměnou pro pořadatele," usmívala se Alice Gregušová, která si stejně jako několik stovek příznivců hudby nenechala koncert ujít.

Pokud jste skvělý hudební zážitek v režii Mira Šmajdy propásli, nezoufejte, velký rozhovor s mladým slovenským showmanem vám PROSTĚJOVSKÝ Večerník exkluzivně nabídne už v následujícím čísle a bude plný překvapivých odpovědí, které jistě potěší každého fanouška!
» PŮLHODINOVÝ ZÁZNAM Z KONCERTU V CELÉM ČLÁNKU



Foto: © Ewilyn, 2013
(Zdroj: www.vecernikpv.cz)

Komentáře