Velká doberská letos láká na Mira Šmajdu a Abraxas!

Miro Šmajda, Abraxas, Pakostra nebo Nebe - to budou hlavní taháky letošní Velké doberské - akce, která se uskuteční 31. srpna v Dobré už pojedenácté. Chybět nebudou ani sportovní a společenské soutěže. Největší obecní slavnost navštíví také folklorní soubory ze Slovenska a Polska.
Bohatý program začne hned ráno. Od 9 hodin se jednotlivá družstva, a to jak z řad místních, tak ze spřátelených obcí - slovenské Ochodnice a polského Mucharze, utkají například v atletickém šestiboji. Ten bude obnášet kromě klasických disciplín například hod sudem nebo pití piva brčkem na čas. Chybět nebude ani turnaj v nohejbalu nebo ve vodním fotbale.

Od čtvrté hodiny odpolední se pak budou střídat na podiu až do pozdních nočních známé hudební kapely. Vše odstartuje The Police/Sting Coverband, následovat bude ostravská kapela Pakostra s Radkem Pastrňákem a havířovská kapela Nebe. Od 20:30 hodin vystoupí finalista SuperStar Miro Šmajda a od 22 hodin to rozbalí rockeři ze skupiny Abraxas. ~ Celý článek k přečtení naleznete ZDE.
Foto: © Martin Pelich Photography
(Zdroj: www.5plus2.cz)

Komentáře