ANKETA: Miro Šmajda má nový klip! Jak se vám líbí?

Nový klip Mira Šmajdy k songu Nostalgie není jen tak ledajaký. Zpěvák při něm překonal svůj osobní rekord při headbangingu! Bohužel na místě chyběli zástupci Guinessovy knihy rekordů, jinak by se jeho 786 rychlých pohybů hlavy zespodu nahoru jistě zapsalo do dějin.
Klip Nostalgie vznikal v jednom jediném studeném dni v jedné z hal nákladového nádraží. Natáčení odstartovalo 5 ráno a poslední záběr byl dotočen ve 23:59. Teplota těsně nad nulou způsobila zatuhnutí kloubů účinkujících, ale podezření na zlomeninu krčku kytaristy Matta poté, co vyskočil celý půlmetr do výšky a ze samého překvapení nad svým výkonem upadl na beton, se naštěstí nepotvrdilo.

A to není všechno! Natáčení mohlo být osudové i pro nehrajícího a hostujícího člena kapely, psíka Bruno. Když se na nebohého pejska řítil kytarista Tobby na longboardu, Bruno zvedl pravou přední packu takovou rychlostí, že zastavil čas (i longboard)! Způsobené psychické trauma bylo na místě zažehnáno reflexní terapií spojenou s tancem odzemek, pomoc Tobbymu okamžitě poskytl bubeník Tomi, jinak vyhlášený ezoterik.

» POKRAČOVÁNÍ V CELÉM ČLÁNKU


Během natáčení klipu si kapela odskočila na rozhovor, lekci baletu i kung-fu, pak pánové zvládli zvukovku a večer i koncert na narozeninové party magazínu HelpMusic v nedalekém klubu Orion. Diváci nic nepoznali, a když se pánové vrátili dotočit klip, jejich dvojníci se v klubovém baru vesele družili, tančili, podepisovali i napájeli až do zavíračky!

Miro Šmajda a headbanging

Headbanging je neodmyslitelnou součástí pódiové show a Miro svým příkladným potřásáním hlavou inspiroval své kolegy natolik, že museli být následně produkcí převezeni na motolskou traumatologii, kde jim zruční lékaři navrátili hlavy do správného úhlu. Basák Woody má od té doby zátylek na zádech, ale do podzimu se prý všechno spraví.

Připomeňme ještě, že Miro Šmajda brázdí s aktuální deskou nazvanou netypicky mirosmajda.com české, moravské a slezské kluby, festivaly a slavnosti.

Kliknutím na obrázek se přesměrujete na anketu


(Zdroj: www.t-music.cz)

Komentáře