Miro Šmajda je už sedmý rok na syrové stravě!

Bývalá hvězda SuperStar Miro Šmajda je už sedmý rok na syrové stravě! Bez piva a vína na chuť by to prý nešlo! Mrkněte na nové video mladíka se super postavou!

Sympatický Miro Šmajda je další ze slovenských účastníků SuperStar, který se jen tak neztratil. Úspěšně koncertuje, vydává desku a tu doprovází i klipem. Miro je navíc známý, že se už delší dobu stravuje pouze syrovou stravou, takže se mu poměrně dost změnila postava. Dobrá příležitost, abychom se ho zeptali na pár věcí!

Jak klip vznikal nejnovější Mirův klip ke skladbě Nostalgie? "Rozhodnutí a vznik proběhl dost rychle, protože songem Nostalgie startuje aktuální deska mirosmajda.com. Je to jeden z nejsilnějších songů na desce, výrazně tvrdá, s lyrickým textem a epickými melodiemi, velmi kladně vnímaná na koncertech, proto jsme se rozhodli přenést energii z koncertů do klipu a natočit video. To jsme postavili s režisérem Martinem Živockým hlavně na jednoduchosti, spontánnosti, energii a střihu," sděluje nám Miro.

Už brzo sblíží léto a s ním festivaly a Miro se na ní opravdu těší: "Už se nemůžeme dočkat léta! I když občas máme pocit, že léto začalo ... Pro fanoušky připravujeme letní překvapení a novou muziku, takže se těšíme na ohlasy!"

I Mirovi se píše také často v souvislosti s jeho stravováním, živí se totiž výhradně syrovou stravou! "Na raw food jsem už více jak sedm let, můj jídelníček tvoří hlavně syrové ovoce a zelenina. Během koncertování se to dá zvládnout v pohodě, je jednoduché si na cestu přibalit ovoce, nebo si připravit nějaký dobrý zeleninový salát, člověka nakopne a cítí s svěží!" neskrývá nadšení Miro. Ten je však znám, že si rád dá s celou kapelou po koncertě jedno, dvě piva, jak tohle jde dohromady se syrovou stravou? "Pivo a víno na chuť si dám rád! Bez toho to nejde!" uzavírá Miro.

Foto: © Katka J., 2014
(Zdroj: www.lui-magazine.cz)

Komentáře