Miro Šmajda se opět hlásí o slovo: Podívejte se na temný videoklip Nostalgie!

Po loňských singlech White Black a Bullshit se Miro Šmajda po delší odmlce opět snaží dostat na výsluní pozornosti. V úterý zveřejnil nový videoklip k písni Nostalgie, který je podle jeho vlastních slov postaven na výkonu kapely, atmosféře a dobrém postprodukčním střihu.
Zpěvák, který se poprvé zviditelnil v Česko Slovenské SuperStar, se naposledy výrazněji připomněl písní Bullshit, která ironizovala trend diskotékového rapu. Po kontroverzně přijatém recesistickém úletu se v dalším videosinglu z loňského alba mirosmajda.com opět prezentuje ve stylu, s nímž pod pseudonymem Max Jason Mai před dvěma lety zkoušel štěstí v Eurovizi.

Podobně jako neúspěšná soutěžní píseň Don't Close Your Eyes, i skladba Nostalgie má lyrický text a kombinuje melancholii s tvrdším rockovým zvukem. Její atmosféru doplňuje temný videoklip s rychlým střihem a roztřesenou kamerou.
» POKRAČOVÁNÍ V CELÉM ČLÁNKU

Chystá třetí album i nový boční projekt

"Nebaví mě současný trend kapel, které postupně zjemňují svůj projev, protože jim to ten a tamten poradil. Jdeme opačným směrem. Vždycky jsem dělal tvrdou hudbu a myslím si, že ji vždy dělat budu, protože mě baví a je mému srdci nejbližší. Rád dělám jemnější věci, případně něco z recese, ale tvrdost musí převládat," uvedl Miro Šmajda v nedávném rozhovoru pro portál Denik.cz.

Zároveň dodal, že jeho nový připravovaný album bude ještě tvrdší. "Poctivě pracujeme na novém materiálu, již v létě vydáme nový singl, který nás dost baví a doufáme, že kladně zaujme i veřejnost. V létě také odtajním svůj boční projekt," prozradil zpěvák, který letos opět změnil sestavu své kapely.

(Zdroj: www.hudba.sk)

Komentáře