Report: Rocková noc v Katovicích 2017

Velice povedená fotoreportáž od Petra Černohorského ze sobotních Katovic z dvanácté Rockové noci. Společně s Walda Gangem odehráli své koncerty kapely zakázanÝovoce a Katr. Celý report z koncertu i s bohatou fotogalerií si můžete přečíst na webu MUSICGATE.cz.

"Setmělo se a intro ohlásilo začátek koncertu. Na pódiu byla tma, ale kapela už zaujala své imaginární značky. Čert ví znělo sálem a Miro Šmajda oblečen v bílém tričku s džínovou bundou a černými brýlemi vlítnul na pódium. Mohu konstatovat, že Miro se excelentně vypořádal s češtinou jak v písních, tak i během komunikace s fanoušky, kteří jeho osobitý kontakt ocenili. Celý sál byl na nohou a zpíval společně s kapelou hity: Ó Zuzano, Veď mě dál, Pověste ho vejš, Zrzavá...

Jejich legendární songy roztančili katovické publikum. Nechyběl ani hit John Brown, při kterém " vyšvihl" své bubenické sólo Richard Scheufler Jr.

Po skončení této skladby následovala již tradiční show Atoma. Sálem zněl sborový zpěv a dobrou náladu podpořili také kytaristé svými sóly. Walda Gang vystoupil ve složení Miro Šmajda, Marcus Benois Tran, Buřt, Myšák Hladůvka, Martin Švejda, Tomáš " Atom" Brichta, Richard Scheufler Jr., Josie Vařeka.

Odcházím s pocitem že sice je Šafrda nenahraditelný, ale Walda má dočasnou nahradu, kterou si kluci vybrali dobře."

(Zdroj: www.musicgate.cz)

Komentáře